no Norwegian
Meny

Varsel på tømmeruter for 2019

Varsling av tømmeruter er etterspurt fra flere abonnenter, og nå senhøstes/vinter fikk vi da et nytt tilbud der man kan laste ned en kalenderen til f.eks din outlook (mail-/kalendertjeneste). Svært mange har i dag smarttelefon, og har kalenderfunksjon der – og vil dermed kunne få opp varsling på telefonen før tømming, men dette må ikke forveksles med sms/tekstmelding.

Fremgangsmåte

  • Gå til las-lofoten.no/tommekalender/   og velg bosted i kartet slik at du også se hvilken rute du tilhører.
  • Når du har klikket deg inn på den tømmeruta som er aktuell for deg, får du også mulighet til å legge til tømmeruta i din kalender (oppdatert 2.1 for  2019).
  • Når du velger å laste ned kalender, lastes en ics-fil ned. Når den åpnes, vil tømmedagene legge seg i kalenderen som «avtaler».
  • For å få varsling, må du gå inn på «avtalen» og velger hele avtaleserien, så kan du her velge varsling, på lik linje med andre avtaler/møter du vil ha varsling på – og da velge hvor lang tid i forveien du får beskjed. Denne varslingen kommer da på telefonen, når du altså 1) har valgt varsling og 2) har knyttet mail opp mot din mobil.  Denne delingen av kalender er kostnadsfri å benytte.

Utskriftvennlig fil:
Velger du tømmekalender og sted, finner du her også tømmekalenderen som pdf fil, som kan skrives ut – eller lagres på maskinen din. Den er oppdatert for 2019, og er klar til nedlasting.

Vi kommer tilbake med mer informasjon, når juleferien er over. Og beklager sterkt at alt ikke var avklart før jula kom – men så var det dette med «julekvelden på kjærringa» da… God romjul folkens, og godt nyttår!

Noe du ikke finner?