no Norwegian
Meny

Rolf Olsen vant!

Rolf Olsen (78) står i døra med et stort smil, velkommen inn sier han og har både kaffe og kake klar! Vi har den glede å gratulerer Rolf Olsen fra Svolvær med gevinst i kartonglotteriet! Kr 10.000,- triller inn på konto i disse dager, og det er en verdig vinner med glimt i øyet og et engasjement for miljøet vi har kommet på besøk til.

 

Kona Oddny gir ektemannen en god klem og sier; «gratulerer, dette har du fortjent». For Rolf har brettet kartonger siden lotteriet startet i 1997 og det var sønnen som lærte han hvordan det skulle gjøres.

 

 

Motivasjonen er at vi må alle rydde opp etter oss, sier han. Hvis ikke drukner vi i «mainskjit» – og gjenvinning er en bra måte å bidra på.

 

Han forteller også at det er fort gjort å gjøre dette. Kartongene skylles etterhvert som de blir tomme, både juice og melk. Og det har blitt på tusenvis tror han, igjennom de 15 årene lotteriet har eksistert.

Rolf oppfordrer alle til å gjenvinne kartongene for miljøets skyld.

 

Kartonglotteriet gjennomføres i regi av Grønt Punkt og trekkes hvert kvartal. 30 premier á kr 10.000,- og 1 stykk på kr 100.000,-. Fra Lofoten trekkes 2 kandidater som er med i den nasjonale trekningen.

 

 

Noe du ikke finner?