no Norwegian
Meny

Vinner av kartonglotteriet 4.kvartal

Og denne gangen ble det Eva Johansen, i Kabelvåg som vant en premie på kr 10.000,-  LAS gratulerer så mye!

Eva sier at hun har sortert siden lotteriet startet opp, men har ikke vunnet noen før. Denne gangen var det altså hennes tur.
Når det kommer til hva hun skal bruke premien til, er hun litt hemmelighetsfull – og vil ikke røpe for mye. Det er jo tross alt snart jul, så det har vi i LAS stor forståelse for. På bildet er også ektemannen Kjell Johansen, som også har bidratt til kartonger og bretting.

Returkartonglotteriet er i regi av Grønt Punkt, og trekkes 4 ganger hvert år. Rundt om på avfallsselskap i det ganske land, trekkes lokale vinnere – som sendes inn til Grønt Punkt, og hvor det hver 3 måned trekkes 30 stykker som vinner kr 10.000,- og 1 stykk som vinner kr 100.000,-

For å delta må du skylle, tørke, brette kartonger i en kubbe – seks stykker i den syvende, deretter må du skrive navn og telefonnummer på. Kubben(-e) legges i papiravfallet ditt.

Det er også mulig å delta med enkeltkartonger, men da går du glipp av muligheten til den helt store premien. For å bli med i kampen om de 10.000,- må du også skrive navn og telefonnummer på.

Foto: Vilde Aurora Drevland Klyve, Lofotposten.

 

 

 

Noe du ikke finner?