no Norwegian
Meny

Tømmekalender

Velg hvilken kommunen du bor i, og finn deretter hvilken rute du tilhører. Rutene er beskrevet ut fra vegnavn og/eller område. Utifra denne kan du laste ned en PDF-versjon av tømmeruten din. OBS! Svolvær har egne ruter og egen side. Klikk direkte på selve Svolværnavnet for å liste opp aktuelle ruter innen dette området.

Hvordan få varsling om tømmeruter?
For å få varsling på kalenderen, må du klikke inn på riktig rute, da får du mulighet til å legge inn kontaktinformasjon, og ruta legger seg inn i din kalender. Når du i din kalenderen får tømmedagene lagt inn som «avtale», kan du gå inn og sette inn varsling, da kan du også varsling på telefonen når disse er knyttet opp med hverandre.

Utdeling av papirkalender
Tømmekalender for din rute deles alltid ut i nov/des. Har du ikke mottatt eller er den blitt borte?
Kontakt oss på tlf.907 63 659 så sender vi raskt en ny.

Vi får noen få henvendelser fra publikum som ønsker kalenderen på hvit bakgrunn. Vi legger en samlet fil av den her, slik at de som ønsker det kan bla seg frem til ønsket fil. De hvite og de ordinære kalendrene kan skrives ut i større format enn A4 hvis det er ønskelig med større skrift.

Er ikke alle dunkene dine tømt – på tross av hentedag? Sjekk først driftsmelding, ta deretter kontakt med oss på LAS på tlf: 907 63 659

FINN DIN TØMMERUTE HER:

Klikk på området du bor i på kartet for å finne din aktuelle tømmekalender:

Flakstad/Moskenes  |   Vestvågøy  |  Vågan (unntatt Svolvær) |  Svolvær

Interaktiv tømmekalender – rutekart over Lofoten