no Norwegian
Meny

Forskyvning av renovasjonsruta

På grunn av mange helligdager i uke 52 i 2012 ble det ikke kjørt renovasjon denne uka. Dette medfører en forskyvning med èn uke på samtlige ruter i januar 2013. LAS tilbyr de abonnenter som har behov for det, å sette ut èn ekstra restavfallssekk.

 

Det kan være en vanlig sekk (ikke Gulsekk), og kun 1 stykk pr husstand – og gjelder kun ved restavfallstømming i januar.

OBS! Riktige tømmedager står på tømmekalender. (Bare jula som forskjøv datoene)

 

I matavfallsdunken har de fleste plass, men der man har bleiebarn vil disse også fylles opp. Der dette er tilfelle, kan bleiene legges i restavfallet inntil matavfallsdunken er tømt.

 

Gul ekstrasekk kan alltid settes ut ekstra på restavfallsruta, de koster kr 70,- pr stykk. Men i forbindelse med jula – og at det ble noen dager ekstra mellom, kan dere altså sette ut en vanlig sekk/søppelsekk med restavfall.

 

Sekken med julegavepapir skal også settes ut på restavfallsruta.

 

Gjenvinnbart gavepapir (ja det finnes noen som har det) kan legges i papirsekken.

 

Juletreet kan leveres på miljøstasjonen som hageavfall/rent trevirke – det er gratis.

 

Da gjenstår det å ønske alle våre abonnenter en riktig godt nyttår.

 

(P.S. I Norge kaster vi i snitt 1/4 av maten vi kjøper, det vil si at 25 kr av hver 100-lapp går i matavfallsunken – og plukkanalyser viser at 60% av denne maten er fullt spiselig. Og julens matgilde er vel neppe noe unntak…. så dette er vårt innspill til nyttårsforsett, om du ikke allerede har fra før.)

 

 

Noe du ikke finner?